מחזור אחרי לידה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

01/05/2015 | 07:17 | מאת: לילי

שלום רב , אני חצי שנה אחרי לידה ואחרי הנקה מלאה . חודש אחרי הפסקת ההנקה קיבלתי מחזור עם דימום חזק וקשה כאבי בטן ולחץ בגב תחתון . בעבר הייתי מאובחנת כסובלת מאנדו והייתי מקבלת גלולות באופן קבוע שלושה חודשים והפסקה של חודש בגלל הכאבים . השאלה היא האם הגיוני דימום כזה חזק והאם ניתן לחזור לטיפול בגלולות ?

שלום רב, מכיוון שזו ווסת ראשונה לא הייתה קופץ למסקנות. אולם אם אובחן בעבר אנדומטריוזיס יתכן שתפסלי מכך שוב, וזה בעיקר תלוי בסוג הטיפול שקיבלת. ראשית אני ממליץ שתפני לבדיקה והתחלת גלולות תתבצע לפי ממצאים בבדיקה. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים