משככי כאבים נגד כאבי אגן אחורי חזקים בזמן וסת

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

26/11/2014 | 22:47 | מאת: שיר

ד"ר שלום אני סובלת מאוד מכאבים מאוד מאוד חזקים בכל האגן בזמן הוסת. במוקד לרפואה דחופה בפעם האחרונה החליטו לתת לי פרקוסט 5 אבל זה גרם לי לעצירות ואני מחפחדת להשתמש הזה שוב בוסת הבאה האם יש הבדל בין נורופן קוויק 512 לעומת איבופרן 600? כמו כן מה ההבדל בין זה לבין פרקוסט 5 ? האם לא מדובר באותו חומר פעיל? תודה

שיר שלום, פרקוסט זה תרופה מקבוצת התרופות האופייטים, כמו מורפיום אך חלש יותר ואכן תופעת לוואי היא עצירות. נורופן ואיבופן הן דומות והן מקבוצת תרופות האנטי דלקתיות NSAID. אלה שני חומרים שונים. אולם אם את סובלת כל כך שאת צריכה כאלו משכחים אז יתכן ויש לך אנדומטריוזיס משמעותי שדורש טיפול. להערכתי כדאי שתפני לבדיקה מלאה ומסודרת ולראות אם ניתן לעזור לך בדרכים טובות יותר מאשר רק ליטול משככי כאבים. את מוזמנת למרפאתנו ואשמח לעזור. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים