קושי להיכנס להיריון

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

15/10/2014 | 19:29 | מאת: קרן

שלום רב, בת 31. לפני כשנה אובחן כחשד לאנדומטריוזיס עקב 3 תסמינים: 1) אני סובלת מכאבי מחזור קשים רק במהלך היום הראשון של המחזור שמוקלים באמצעות שימוש במשככי כאבים 2) כאבים בחדירה עמוקה 3) דימום כבד. מחזור סדיר, ביוץ סדיר (מבצעת בדיקות ביוץ ביתיות) אני ובעלי מנסים להיכנס במשך 4 חודשים להיריון ללא הצלחה. האם יש לפנות בשלב זה לטיפול?

שלום רב, לפי התלונות שלך את בהחלט צריכה לפנות להערכה ובדיקה. תלונותיך מתאימים לאנדומטריוזיס. ממליץ שתפני למרפאה לבדיקה ואשמח לעזור. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים