אנדומטריוזיס או לא?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

31/07/2014 | 23:01 | מאת: נועה

שלום, כבר הרבה שנים אני סובלת מכאבים אחרי קיום יחסים, כאבים שדומים לכאבי מחזור. בלתי נסבלים. אינני יכולה לעמוד בשעות שאחרי. רק לשכב. כאבי מחזור חזקים, 2 אדוויל כל כמה שעות ביומיים הראשונים. דימום סביר. .בזמן מחזור. מיגרנות קשות, שלשולים וכל האגן כואב וכבד ושותף בחגיגה. נבדקתי ידנית אצל מוחה אנדו+אולטראסאונד לפני שנתיים ולא מצא כלום. ולפני יומיים נבדקתי שוב באולטראסאונד תלת מימד ולא נמצא כלום. האם יתכן שהסימפטומים האלה שייכים לבעיה אחרת? איך אוכל לפתור את ענין הכאבים אחרי קיום היחסים. כבר נמאס לי לסבול. (כל השנים האלה על נוברינג אז כל הסימפטומים נהיו קלים יותר חוץ מהכאבים אחרי קיום יחסים) תודה

נועה שלום רב, התלונות מאד מכוונות לאנדומטריוזיס, אך יתכן גם אדנומיוזיס, כלומר מעורבות רחמי. לרוב הטיפולים במצב זה הינו תרופתי, אך לצורך התאמת הטיפול חובה לבדוק אותך. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים