תרומת ביצית ואנדרומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

27/05/2014 | 08:31 | מאת: שיר

שלום רב, האם יש קשר בין אמדרומטריוזיס לרזרבה שחלתית נמוכה ? כמו כן, האם כאשר יש אנדרומטריוזיס עם הידבקויות באגן - יש טעם לבצע תרומת ביצית ? האם יש מחקרים הדנים בהצלחות בטיפול תרומת ביצית לנשים עם אנדרומטריוזיס ? אודה להתייחסותך.

שלום רב, אנדומטריוזיס שחלתי יכול לפגוע ברזרבה שחלתית במקרים מסויימים. תרומת ביצית ניתנת לביצוע גם אם יש הדבקויות או אנדומטריוזיס. במקרים שיש אנדומטריוזיס מפושט יש לשקול טיפול באנדומטריוזיס לפני הטיפול על מנת לשפר את הסיכוי להרות. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים