מעבר מזריקת דקפפטיל 0.1 ל-3.75.

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

25/02/2014 | 09:21 | מאת: עדי

אני לפני ניתוח לפרוסקופיה בעקבות אנדומטריוזיס שהחמיר לאחר מספר מחזורי IVF. זוהו נגעים בכל חלל האגן, שלפוחית והרקטום. הרופא המליץ לי להזריק דקפפטיל עד הניתוח בכדי שלא אסבול בעת מחזור. התחלתי עם זריקת 0.1 ואני מזריקה אותה כ-70 יום, הניתוח נקבע רק לעוד חודש ובכדי להקל עלי הרופא המליץ לעשות זריקת דקפפטיל במינון 3.75 . היום תהיה זו הזריקה האחרונה של מינון 0.1, השאלה שלי היא האם את הזריקה של ה-3.75 אני צריכה לעשות ישר אחרי, ז"א כבר ביום רביעי? אני פשוט מעט חוששת מהמינון הגבוה..

שלום רב, זריקה זו משתחררת בשיחרור מושהה איתי ולכן היא איננה מינון גבוה אלא המינון המדוייק שאת צריכה בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים