אבחנה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/08/2013 | 19:48 | מאת: רויטל

שלום אני בת 40 לאחר 3 לידות 2 הפלות ללא קושי בכניסה להריון , מאז ומתמיד סובלת מכאבי מחזור קשים לפני וסת ובימים הראשונים כולל סימפטומים של שילשולים ועצירות. כאבים ...שנראו לי כאילו יש לי מעי רגיז , כולל כאבים פנימיים בפי הטבעת גם במשך החודש דמם לא סדיר גם במהלך החודש ,,כאבי גב תחתון ורגליים,,התכווצויות קשות באגן המזכירות צירי לידה ,בחילות ,כאבים בזמן יציאה. הדימום ה וסתי מוגבר והפרשות נרתיקיות חומות שמופיעות לפני ובסוף הוסת. מה שמגביל אותי באופן קבוע מס ימים בחודש גורם לשינויים במצב הרוח ופוגע באורח חיי .. . כעת משך 3 שנים עם התקן מירנה וללא שינוי בכמות הדימום או במשך הוסת. אציין כי ישנם חודשים קשים ביותר עד כדי עילפון . נדהמתי ,לא ידעתי שקיים מושג כזה אנדומטריוזיס רק מעיון בגוגל התוודעתי לכך אשמח לחוות דעת בברכה רויטל

רויטל שלום רב, אכן כל תלונותיך יכולות להתאים לאנדומטריוזיס. אולם זה עדיין לא אומר שאכן את סובלת מאנדמטריוזיס. את חייבת בדיקה מסודרת ואז יהי ניתן לקבוע מה מקור כאביך. את מוזמנת לפנות להתייעצות לאשמח לעזור בברכה ד"ר רון שינמן

30/08/2013 | 22:41 | מאת: רויטל

תודה על המענה המהיר ,אפשר פרטים ליצירת קשר תודה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים