ויזאבל

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

07/01/2013 | 17:31 | מאת: שיר

שלום אני כשבוע, סובלת מכאבים בצד ימין התופעה חוזרת על עצמה מידיי חודש ימים לאחר הוסת כשבוע לערך, בפעמיים שבדקו זאת היה זקיק בגודל 19 מ"מ לפני כ9 שנים שהיו כאבים חזקים כאלו ראו ציסטה היום כבר לא רואים אותה. הייתי אצל רופא הנשים ונתן לי כדורים למשך 3 חודשים של ויזאבל, רציתי לדעת אם זה לא מסוכן לקחת את זה לעתיד על מנת להביא ילדים, ובנוסף לדעת שאם אין כאבים בתקופת נטילת הכדורים אם זה אומר שיש בעיה גניקולוגית בתקופת הביוץ או משהו כזה תודה מראש

07/01/2013 | 17:36 | מאת: שיר

בטעות בכותרת רשמתי כתובת איך אפשר להסיר את זה?

שלום רב, אין בטיפול בויזבל לגבי הריון עתידי. הטיפול יעיל במיוחד עבור אנדומטריוזיס וצפוי שיעזור לכאבים על רקע הורמונלי אחר גם. אם הוא יעזור זה מצביע על בעיה גינקולוגית. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים