תוצאת CA-125

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

16/12/2012 | 18:16 | מאת: מלאני

שלום רב, אני בת 45 לאחר כשבע שנים של טיפולי הריון. בעלת ילד אחד אחרי מס' רב של הפריות. כרגע עברתי לאחר הלידה מסלול של שנתיים טיפולים. לפני החזרה של עוברים מופשרים, הרופאה גילתה ממצא בשחלה לא ברור. הפנתה אותי לבצע בדיקת CA-125. התוצאה היא 73.7. האם התוצאה גבוהה מאוד ומעידה על סרטן בגוף? הרופאה חושדת בממצא אנדיוטורמיזיס. אין לי מושג מה זה. אנחנו מאוד מודאגים, אבקש את תשובתך במהירות האפשרית.

שלום רב, אנדומטריוזיס יכול להסביר את הממצאים שלך והתלונות. כמובן שצריך בדיקה מלאה ומסודרת בכדי להחליט על מה מדובר. אין מקום כעת להלחץ אלא להיות במעקב. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר או אלי ישירות ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים