טיפולי פריון ואנדומטריומה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/11/2012 | 20:40 | מאת: יאנה

אני בת 35, בדרך כלל בריאהץ מנסה להיכנס להריון במשך שנתיים. בהתחלה בדרך הטבעית ובמשך 8 חודשים ע"י ivf. לאחר כמה נסיונות היה הריון מדומה. יכול להיות שאנדומטריומה הנמצאת בגול 25מ"מ בשחלה השמאלית היא הבעיה לאי קליטה? מה איפשר לעשות? האם כדי להתחיל עם visabella או כדי לעשות ניתוח. אשמח לקבל תשובה. תודה

שלום רב, אנדומטריוזיס היא סיבה לאי פריון גם במצבים קלים, וכן הציסטה על אף שאינה גדולה יכולה להוות סמן למחלת אנדומטריוזיס עם ממצאים נוספים. אין ספק שאת חייבת להשלים בירור לכל ממצאי אנדומטריוזיס אפשריים. בהתאם לממצאים ניתן להחליט על טיפול ניתוחי או לא. את מוזמנת לפנות לבדיקה מסודרת ומלאה ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים