אנדו בריאות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/10/2012 | 07:25 | מאת: מריאל

דר שיינמן יקר בוקר טוב, האם אתה מנתח גם מצבים של אנדו בסרעפת ? אני יודעת שלא בכל מצב מנתחים אבל מה קורה במקרי חירום? ואם לא האם אתה יכול להמליץ על רופא שמנתח חוץ מסוריאנו? המצב שלי מידרדר למצב של ליחה במחזור הרגשת בועות בריאות ואתמול דקירה חזה ימין וכתף ימין וקשה לנשום עמוק. התחלתי לנסות אנזים בשם סרפפטאז שייחסו לו תכונה של פירוק פיברין וציסטות מנסה כל מה שאני יכולה... מה אתה ממליץ? תודה על תשומת ליבך והמשך יום טוב, מריאל.

מריאל שלום רב, הטיפול הטוב ביותר במקרה של מעורבות אנדומטריוזיס הסרעפת, ריאות או מערכת הנשימה הינו טיפול תרופתי ולא ניתוחי. לפני שאמליץ לך על ניתוח צריך לבצע הערכה מלאה של מצבך והטיפולים השונים שקיבלת. את מוזמנת לפנות ואשמח לעזור לך בכל שצריך. בברכה דר שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים