אנדומטריוזיס שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

10/02/2012 | 19:03 | מאת: שירה

ראשית תודה רבה על התשובה המהירה בהמשך לשאלה הקודמת, הוצע לי לעבור נסיון נוסף להקנת מירנה הפעם בסוף המחזור החודשי. האם שווה לנסות ולהתקין את המירנה? האם מירנה יכולה לתת מענה במקרה של אנדומטריוזיס? אם יוחלט לבצע כריתת רחם ולהשאיר את השחלות, האם בעיית האנדומטריוזיס תפתר או שהביוץ ממשיך להתרחש כרגיל וכך גם הכאבים יימשכו? שאלה נוספת: האם ניתן להגיע לבדיקה אצלך במסגרת קופ"ח מכבי וכמו כן לטיפול או ניתוח במידת הצורך? שוב תודה ושבת שלום שירה

שירה שלום, מירנה היא אופציה טיפולית טובה לאנדומטריוזיס. אם בעברת טופלת ללא הצלחה אני בספק אם יהיה לזה תועלת אבל שווה לנסות כי עשוי לעזור גם לאנדומטריוזיס וגם לביוץ. אני מוכר כמנתח מטעם מכבי מגן זהב, ואשמח לעזור במקרה הצורך. בברכה דר? שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים