האם זה אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

16/10/2012 | 14:27 | מאת: ש.ד

שלום רון, כשנתיים אני סובלת ממה שעד היום הגדירו כדלקת בדרכי השתן כרונית. לאחרונה שמתי לב כי ה"דלקת" חוזרת כל חודש בתקופה שבין שבועיים לשבוע וחצי לפני המחזור. ביצעתי CT כליות וכן עברתי בדיקת נשים והכל יצא תקין לחלוטין. קראתי קצת על המחלה באינטרנט וחיברתי מספר דברים שאולי יכולים להיות קשורים: 1. כאבים בזמן הביוץ בעצם בחלק התחתונה של הרגל 2. "ג'ולה" בגודל כס"מ באזור השפתיים העליוניות הימניות. האם התופעות יכולות להתאים לאנדומטריוזיס?

שלום רב, התופעות יכולות להתאים לאנדומטריוזיס המערב את שלפוחית השתן ואני ממליץ שתעברי הערכה לכיוון זה. תשובות תקינות לבדיקות שעשית לא שולל אפשרות זו. את מוזמנת לפנות לבדיקה מלאה והערכה בכיוון, ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים