דם בצואה- בבקשה תשובה ...

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

23/09/2012 | 16:10 | מאת: ענת

שלום , לפני חודשיים עברתי לפרוסקופיה בתקווה שיהיה ניתן להוציא את כל מוקדי האנדומטריוזיס שיש לי והוצאת ציסטה בשחלה . כחודש וחצי לאחר הניתוח אובחנתי שיש לי עדיין אנדומטריוזיס כנראה ברקמות עמוקות ולכן לא היה ניתן להוציא אותם בניתוח. נכון להיום, אני לא לוקחת גלולות כדי לנסות להכנס להריון לראשונה בחיי. אני במחזור וגיליתי שיש לי דם בצואה. מה עושים ?? האם יש בכלל מה לעשות לאור מצבי הנוכחי ורצוני להכנס להריון ? מחכה לתשובה תודה

שלום רב יש לשוחח עם המנתח לגבי הממצאים בניתוח ואם אין תמונה ברורה של המצב ממליץ בדיקה מכוונת לאנדומטריוזיס לשלול מעורבות מעי, ואם זה שלילי לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקה. בהצלחה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים