מחלת האנדרומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

20/08/2012 | 09:37 | מאת: שוש

אני בת 60 באמתחתי כריתת רחם וכריתת שחלות היום אני סובלת מאותם כאבים ונאמר לי שיש לי אנדרומטריוזיס שנמצא בחלק האחורי האם זה לא נגמר האם כל החיים סובלים מזה

שוש שלום רב, במקרים בודדים כאבים ממשיכים למרות ניתוח מלא, וזה יתכן אם נשארו מוקדי אנדומטריוזיס באגן שלא הוצאו בניתוח. על מנת להעריך מה נשאר יש צורך בבדיקה גינקולוגית מלאה. אני ממליץ שתפני לבדיקה מכוונת. את מוזמנת לפנות אלי באופן ישיר או למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאיר ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים