גמילה מכדור שינה אמביאן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/08/2020 | 11:36 | מאת: לימור

אני משתמשת בכדור שינה אמביאן 12.5 לשינהכבר 6 שנים הנני חולת פיברומיאלגיה וסובלת מכאבים קשים בכל הגוף כולל הפנים הגעתי למינון של 4 כדורים ביום האם יכול להיות שהכדור מחמיר את הכאבים ומכווץ יותר את השרירים? האם אסור להיגמל אחרי שימוש ממושך בכדור זה? שאלתי את רופא המשפחה ואמר לי להיגמל עי לקיחה של כדור 1 ביום של אמביאן ולהוסיף חצי כדור מירו נראה לי לא הגיוני שרוצים להיגמל מכדור מסויים להוסיף עוד כדור אחר האם זה הגיוני? אודה לך על תשובה על כל השאלות

02/08/2020 | 22:56 | מאת: מני

אענה רק על הסוף: הפתרון של להוסיף מירו הוא זמני, ולכן גם הגיוני; בתור עזרה זמנית בגמילה. בהצלחה!

15/08/2020 | 16:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

העיקרון של ליטול כדור לא ממכר תמורת כדור ממכר היא נכונה. המהירות צריכה להיות איטית! תטפלי בעצמך כי נראה שהטיפול הוא לא מספק! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה