התייעצות לגבי תרופה נוגדת חרדה, לחיזוק אפקט ההרגעי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/08/2020 | 18:44 | מאת: דורית

עברתי התקף לב לפני 12 שנים, ובגלל שיש לי בת אוטייסטית בת 27, אני מקבלת ונלאפקסין+קלונקס+קסנקס. לאחרונה, בגלל הקורונה, אני מרגישה, שהתרופות נגד חרדה, אינן מרגיעות אותי מספיק. מה אתה מציע לי לקחת לחיזוק אפקט ההרגעה, אך שלא ירדים אותי, ויאפשר לי לחיות חיים רגילים

01/08/2020 | 20:38 | מאת: מני

אולי כדאי שתכתבי מינונים, אולי זה יעזור למתן התשובה של הדוקטור. אני רק חבר בפורום, לא הרופא, אך כנראה שזה מידע נחוץ.

01/08/2020 | 21:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שימוש בBZ איננו מומלץ כטיפול מתמשך ויש לצפות להחמרה במקרים כאלה!

מנהל פורום פסיכיאטריה