תרופות להעלאת ביטחון עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/07/2020 | 15:31 | מאת: יעל

שלום. אני סובלת מביישנות, ביטחון עצמי נמוך וחרדה חברתית. ביקשתי מהפסיכיאטרית תרופה שתעזור למצב והיא רשמה לי אריפליי. לאחר בירור, לא מצאתי שום מידע לכך שאריפליי עוזרת לבעיות האלו. השאלה שלי היא איזו תרופה יש שמוכחת ויעילה לחרדה חברתית והעלאת הביטחון העצמי? תודה רבה

29/07/2020 | 19:30 | מאת: מני

עד שדוקטור חרמון יענה- כדאי אולי שבכל זאת תנסי את מה שהפסיכיאטר רשמה, היא ככל הנראה לא רשמה זאת סתם (פסיכיאטרים, גם ה״לא מקצועיים״, לומדים 7 שנים לשם קבלת התואר כולל שנת התנסות ״סטאז׳״ במחלקות פסיכיאטריות או מרפאות ברה״נ, בכל זאת יש להם קצת נסיון..), אלא אם הדוקטור של הפורום יגיד שאין טעם לנסות, דבר שלא כל כך נראה לי שהוא יעשה. בהצלחה ובריאות איתנה. מני.

01/08/2020 | 21:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מהי האבחנה שנמצאה בתום הבדיקה?

01/08/2020 | 23:27 | מאת: יעל

האבחנה היתה רק דיכאון. (אני מטופלת בפלוטין כרגע)

07/08/2020 | 16:52 | מאת: מני

הדוקטור עונה רק לשרשורים חדשים (לא בודק את הישנים); תעני לו בשרשור חדש.

מנהל פורום פסיכיאטריה