תרופות SSRI בשילום עם Gaba ו L Theanine

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/06/2020 | 16:08 | מאת: י

צוהריים טובים, ברצוני לשאול האם ישנה התנגשות בין תוספי תזונה Gaba ו L Theanine לטיפול תרופתי ב SSRI (סרטרלין/ציפרלקס וכו') או שניתן לשלב אותם?

04/07/2020 | 20:33 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לחומרים הנקיים-אין בעיה.

04/07/2020 | 21:02 | מאת: י

כלומר זה בסדר שאקח אותם? אני מנסה לרדת מהטיפול ב SSRI לגמרי ואני בשלב האחרון (על מינון ממש נמוך) לכן חשבתי לתמוך בתהליך בעזרת תוספים מרגיעים...

06/07/2020 | 08:25 | מאת: מני

הדוקטור התכוון שתיקח ל-תיאמין וגאבא מחברה שאינה מערבת חומרים נוספים בתוסף אשר אולי יש להם אינטרקציה כלשהי עם התרופות. למשל, ל-תיאמין אל תיקח מחברת now הנפוצה אשר מערבת בתוסף גם אונזיטול (אלא אם אין בעיה בלקיחת אונזיטול יחד עם ssri, כדאי שתשאל בשרשור חדש) אלא מחברת California Gold Nutrition או nutralife שמייצרות את החומר נקי מחומרים נוספים. בנוגע לגאבא, למשל של סולגאר. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה