פעילות גופנית תסמינים כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/05/2020 | 20:33 | מאת: קובי

שלום פעילות גופנית כגון ריצה יכולה להוריד חרדות דיכאון אי מצב רוח ותסמינים אחרים שיש ? והאם ריצה יכולה להוריד תופעות לוואי של אי מצב רוח חרדות ועוד תסמינים אחרים שנובעים כתוצאה מהורדת כדורים בגלל תופעות הלוואי שלהם ?

19/05/2020 | 22:14 | מאת: מני

הנה קישור לתשובת הדוקטור על אותה שאלה בעבר: https://www.doctors.co.il/forum-5042/message-1228110/ באם הקישור לא יעבוד לך, הנה ציטוט של התשובה: ״ככלל, הוכח שפעילות גופנית מתונה- מדגיש! ארבע פעמים בשבוע לארבעים דקות כל פעם-הינה מטיבה מאוד וכמוה כנטילת תרופה וכן מגבירה את פעילות התרופה. אז לדרך!״. בהצלחה!

19/05/2020 | 23:46 | מאת: קובי

שלום רב פעילות גופנית כגון ריצה יכולה להוריד חרדות דיכאון אי מצב רוח ותסמינים אחרים שיש ? והאם ריצה יכולה להוריד תופעות לוואי של אי מצב רוח חרדות ועוד תסמינים אחרים שנובעים כתוצאה מהורדת כדורים בגלל תופעות הלוואי שלהם ?

30/05/2020 | 19:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן כן.

מנהל פורום פסיכיאטריה