עצירות כדורים פסיכיטרים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/03/2020 | 15:12 | מאת: רות

שלום רב אני רותם בן 36 מרמת גן...אני נוטל כבר.מספר שנים כדורים נגד דיכאון כגון:ציפרלקס 20 מייל...אנפרניל 75 מייל כדור...וטגריטול 400 כדור...אני סובל מעצירות חרונית שלא עוברת שנים שגרמה לי לעלות במשקל כ20 קילו בערך...רציתי לשאול איזה כדור גורם לי לכך ? אגב סובל מבעיית או סי די מאובחן...וטם יש כדורים אחרים כתחליפים לאו סי די שאין להם תופעות לוואי של עצירות...תודה רבה...

25/04/2020 | 19:03 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן ישנם טיפולים רבים אחרים. כדאי לגשת לפסיכיאטר המטפל בבקשה לקבלם. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה