שמעתם על נתרופה החדשה לדכאון?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/03/2020 | 05:11 | מאת: יונתן מלכי

פורסם שיש עכשיו תרסיס לאף נגד דכאון. מאוד מוצלח עד כה.. אבל בבתי המרקחת של קופות החולים הוא עוד לא הגיע! נדמה לי קוראים לו קטאמין במקור זה סם/סם הרדמה מה דעתכם? נ.ב. איפה הרופא לענות על שאלות?

17/03/2020 | 14:15 | מאת: מני

כמדומני שצריך לייבא אותו מחו״ל כי כרגע אין אותו בישראל אני חושב, אף שהוא נכנס השנה לסל התרופות כך שיש השתתפות מהמדינה במימון שלו, כלומר בתשלום עליו. זה מאושר לדיכאון עמיד, דהיינו אחרי ששתי תרופות לפחות נכשלו בטיפול. וזה רק עם מרשם רופא. אין לי מושג דרך איפה אפשר לייבא אותו. (הדוקטור בסוף תמיד חוזר..😉)

21/03/2020 | 20:45 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התשובה של מני נכונה ומקובלת עלי. אני מאמין שבקרוב הוא יגיע אלינו. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה