דיכאון בכי וניסיונות חוזרים להיתאבדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/03/2020 | 07:47 | מאת: ליאת

בזמן האחרון אני מרגישה שאני לא יכולה למשוך את עצמי למעלה חזרה ויודעת שמצבי מחריף ואני אחזור על נסיונות להיתאבד מרגישה תשישות נפשית שכול חרדה על מצבי יכול לדרדר אותי למעשה זה אבל הפעם זה יכול להיות שגם הפגע במי שפגע בי אני לא ישנה וכמעט לא אוכלת בכלל כמה ימים מסתגרת בחדרי לא בא לי לדבר אם אף אחד אני מודעת למצב וחשבתי ללכת לאישפוז עצמי כי בכוונתי באם לשם קץ לחיי הפעם אקח איתי עוד משהו לא יודעת מתיי אני עלולה לאבד את השפיות שלי סובלת מסטרסט תמידי חיה בלחץ נפשי על בסיס יום יומי מה לעשות לצעוק הצילו????

17/03/2020 | 14:20 | מאת: מני

כדאי מאוד שלא תאמרי נואש, למרות שזה מאוד קשה, כי מה שצריך לעשות במצב כזה זה להשיג תור הכי זריז לרופא פסיכיאטר ולתאר לו בפרוטרוט בדיוק מה שעובר אליך, והוא בטוח ינסה לעזור לך וירשום לך איזה תרופה שתעזור לך מאוד. גם אם התרופה הראשונה שהוא ירשום לך לא כל כך תצליח או שתעשה תופעות לוואי, כדאי שתחזיקי מעמד ותנסי אצלו תרופה אחרת שכן תוכל לעזור. מאחל לך המון הצלחה, ושתמצאי מהר את הטיפול המתאים לך! הכל בידיים של הפסיכיאטר ושלך, בשיתוף פעולה מלא.כל טוב.

21/03/2020 | 20:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מקובלת עלי תשובתו של מני. יחד עם זאת הייתי מוסיף את האפשרות לפנות למיון בכל בית חולים שכן ניתן לטפל במצבים כאלה!

מנהל פורום פסיכיאטריה