קלונקס ,- כמות מקסימלית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/03/2020 | 19:21 | מאת: ל

שלום מה הכמות המקסימלית שמותר לקחת של קלונקס ? כלומר מעבר ל2 מג בבת אחת? ?תודה

09/03/2020 | 16:22 | מאת: מני

באתר של ברה״נ גהה כתוב 10 מיליגרם בבת אחת (או במחולק ל2 עד 3 מנות). אם מדובר לא בבת אחת, באתר של כללית רשום שהמקסימום אפילו 20 מיליגרם, אבל בפירוש לא בבת אחת אלא בחלוקה לפחות ל2 מנות. כך לפי האתרים הנ״ל. ונראה מה יענה הדוקטור

21/03/2020 | 20:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התרופה הזו הינה ׳מלכודת דבש׳ שכן היא מאוד גורמת להתמכרות! ככל שנפחית בה כן ייטב! היא איננה מיועדת לשימוש ממושך שכן היא מאבדת את יעילותה במהירות! כדאי לחפש תרופה אחרת!

מנהל פורום פסיכיאטריה