יעילות בדיקות גנטיות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/03/2020 | 16:00 | מאת: ערן

עד כמה יעילה הבדיקה neuropharmagen

08/03/2020 | 18:10 | מאת: מני

רק אעתיק מה שאמרה לי דוקטור אחת מפורום מקביל של פסיכיאטריה לפני שנה בערך (כבר כמה שנים שהיא עזבה את הפורום אך בעבר היא הייתה העונה בפורום אינפומד.אני בכל מקרה שאלתי אותה במייל שלה, לפני שהכרתי את הפורום פה): ״איני יודעת מי עושה את הבדיקה בסביבתך אבל יש לי כמה ערכות של בדיקת ניורופרמג׳ן בחדר ואני אפילו לא טורחת להציע אותם למטופלים שלי.. זה בזבוז כסף ולא יותר מזה״, כך בערך היה הלשון (לא שמרתי את דף התשובה). מאידך, כמדומני שמישהו שאל פעם את דוקטור חרמון, הדוקטור של הפורום הזה, בקשר ליעילות בדיקה זו, ותשובתו הייתה שאין כל בעיה בנוסף להתנסות של תרופות לעשות גם את הבדיקה הזו, זה לא מזיק זה בטוח.. אשמח אם דוקטור חרמון יאשר את דבריי שהייתה כזו תשובה, כך זכור לי על כל פנים.. בהצלחה ויום טוב, הרבה בריאות

21/03/2020 | 20:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הבדיקה מסייעת לרופא בלבד! לבחור את התרופה הנכונה מתוך כל מגוון השיקולים העומדים לפניו.

23/03/2020 | 09:17 | מאת: א

מתוך מגוון התרופות הגרועות שבתחום הפסיכיאטריה. אחת יותר גרועה מהשנייה. מאוד קשה להיות רופא שאין תרופה טובה לתת.

21/04/2020 | 05:59 | מאת: מני

אתה ככל הנראה מעולם לא סבלת מבעיה פסיכיאטרית ולא קיבלת מרשם לכדורים כאלו. אם היית מקבל, היית יודע עד כמה הכדור המתאים בזמן המתאים הופך את החיים לטובה!

21/04/2020 | 06:17 | מאת: מני

מצאתי את המקום בו דוקטור חרמון ענה על זה - באשכול של הפורום הזה מה5/11/2019. כותרת ״בדיקות גנטיות פסיכיאטריות״ או משהו כזה..

מנהל פורום פסיכיאטריה