טיפול בקנאביס וסיכונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/02/2020 | 07:28 | מאת: מרדכי

שלום  בן 40מאובחן עם פוסט טראומה חלק מהסימפטומיים דכדוך וחרדות כבר לא מטופל עם תרופות במשך שנתיים לאחרונה עכב כאבים עיצביים קיבלתי רשיון לקנאביס ..... מהם הסיכונים שבשימוש האם יש סיכוי לפתח מחלת נפש עכב הצריכה אני חושש מזה למרות שזה אכן עוזר לי לתפקד גם מחינת הפוסט טראומה וגם לכאבים מה הדר חושב ? נ.ב במשפחתי בקרבה שניה יש מחלת סכיזופרניה אח של אימי עד כמה זה מסוכן

08/02/2020 | 17:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אינני ממליץ על טיפול זה.

08/02/2020 | 17:36 | מאת: מרדכי

אז מה ? תרופות נרקוטיות עדיפות?תופעות הלוואי שלהם עלולות לניות מוות זה עדיף ?

מנהל פורום פסיכיאטריה