לוסטרל ושימוש קבוע במירו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/12/2019 | 14:02 | מאת: נריון

שלום ב10 השנים האחרונות משתמשת בלוסטרל באופן קבוע, מינון 150 מג. רוב הזמן בטוב, אבל בחודשים האחרונים החמרה לסירוגין, התקפי חרדה רבים... במהלך העשור הזה גם ילדתי 4 ילדים וכל לידה החמירה את המצב .. בעצת הפסיכיאטרית אני נוטלת חצי מירו בלילה לשינה - פרט לבולמוסי אכילה אחרי הלקיחה הוא מאוד מרגיע את החרדה. האם אפשר להמשיך ליטול אותו? מותר ליטול רבע כדור? החצי מרדים אותי כמעט ל12 שעות... אודה לתשובתך הרופאה שלי בחול...

לקריאה נוספת והעמקה

ככלל, זוהי אפשרות טיפולית טובה

מנהל פורום פסיכיאטריה