קלונקס התמכרות בלילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/10/2019 | 20:49 | מאת: דנה

אני לוקחת בערך 3 פעמים בשבוע 0.25 חצי כדור של קלונקס הכתום. האם אני בסכנת התמכרות? אם אני לא אקח קלונקס בלילה אז יהיו לי תופעות לוואי קשות? רק מתי שיש לי חרדה קשה ורעידות ותחושת התקף לב בלילה אז כמוצא אחרון אני לוקחת חצי כדור קלונקס 0.25 מ"ג. האם הגוף שלי התמכר לקלונקס?

02/11/2019 | 19:52 | מאת: מני

זה די אינדיווידואלי, בדרך כלל לא אמורה להיות התמכרות אם אתה לוקח את זה רק כמוצא אחרון ולא קבוע וכו׳. אם כי כדאי במוקדם או (לפחות) במאוחר להיגמל מהכדור, לכשתוכל כבר להסתדר בלעדיו. בהצלחה!

13/11/2019 | 03:24 | מאת: שלום לך

א. אם את נשואה, אני ממליצה לך להתגרש והעיקר לא לגור עם גבר באותו הבית. זה עושה פלאים. ב. להתנתק מאמונות עתיקות. מרפא טת הנפד. וכדאי מאוד להלחם נגד אמונות שקאיות ועתיקות, גם למען הבנות והנכדות שלך. ג. המינון שאת לוקחת לא גבוה. בעקרון אפשר לקחת את זה כל החיים. עדיף לחפש תחליף טבעי יותר. ד. קלונקס מייצר תלות. אבל לוקחים כשאין ברירה אחרת. יש אנשים שלוקחים כל יום, למשך עשרות שנים. ואם המצב נוראי, לא יקרה כלום אם תקחי את הכדור לפני התחושה של התקף לב ומוות. נ.ב - אני ממש לא אשת מקצוע. רק אומרת את דעתי.

13/11/2019 | 03:26 | מאת: שלום לך

תיקון - *מרפא את הנפש*.

16/11/2019 | 17:21 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך הזדקקות לbz מעידים על כך שאינך מוזנת עדיין! כדאי לגשת לאיזון ולוותר על התוספת הממכרת הזו! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה