יש לי פחדים גדולים מאוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/10/2019 | 11:03 | מאת: שי

שלום לאחרונה התחיל אצלי פחד אדיר מסכיזופרניה. אני קוראת על כל התסמינים וממש פוחדת. פוחדת שאני שומעת קולות. התחלתי להמציא לעצמי קולות ואני יודעת שזה לא אמיתי. אבל פוחדת שזה באמת.. זה מלווה גם במחשבות טורדניות מפחידות אני בפחד אימים שזה אמיתי ואני לא מדמיינת. התור שלי לרופא רק בעוד שבועיים אני חייבת בנתיים שזה ירגע איכשהו.

26/10/2019 | 19:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זה יכול להיות גם חלק מהמחשבות האובססיביות שלך

27/10/2019 | 19:03 | מאת: שי

אז למה זה לא עוזב אותי? למה אני מדמיינת לעצמי קולות? אני יודעת בתוכי שזה שטויות אבל ממשיכה לחשוב על זה קוראת על כל התסמינים ומתחיחה לדמין שיש חי אותם. אתמול הייתי אצל פסיכיאטר במיון והוא אמר לי שזה חרדה. למה אני לא מאמינה לו?

28/10/2019 | 07:28 | מאת: שי

כבר התחלתי להמציא לעצמי קול שמדבר אלי ואני פוחדת שזה אמיתי ולא אני מדברת לעצמי. אני כאילו יודעת שזאת אני אבל איפשהו פוחדת שלא. הייתי אצל פסיכאטר הוא אמר לי שהכל בסדר ונתן לי כדורים לחרדה. אבל אני עדיין כל היום מדמינת קול שקורא לי ומדבר כאילו לא קולששומעים בקול רם אלא כמו המחישבות שלי ואני יודעת שזה המחשבות שלי ואני יודעת שזה שטויות אבל פוחדת להאמין בזה ופוחדת שאולי זה לא.. אני פוחדת שאני משתגעת. בבקשה תעזר לי. למה אני לא מאמינה לרופא?? אני כבר מקגישה שיש מישהו בתוכי שמדבר אלי..

29/10/2019 | 22:01 | מאת: נטע

אני חווה בדיוק את מה שאת עוברת .. זה ocd מחשבות טורדניות וחרדה... טיפול של תרופה שמתאימה וcbt עוזרים . אני אשמח לעזור לך

30/10/2019 | 13:37 | מאת: שי

איך אפשר לשוחח?

31/10/2019 | 18:21 | מאת: נטע

מייל ? וואטסאפ?

מנהל פורום פסיכיאטריה