התקפי זעם ועייפות לאחר הפסקת ציפרמיל וגלולות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/09/2019 | 16:53 | מאת: נטע

שלום רב,לפני שנתיים אובחנתי כביכול בריפלוקס ,לקחתי נקסיום במקביל לציפרמיל 20 מג שאני לוקחת כבר שנים,לפני השבועיים הפסקתי את הנקסיום והציפרמיל והגלולות בהדרגה כמובן....לאחר שהשמנתי 20 קילו ,בשבוע האחרון התחלתי להרגיש עייפות קיצונית מאוד,יחד עם התקפי זעם ,כעס,חוסר סבלנות לכל דבר ולכל אחד,עצבות,בכי ותסכול ,חשוב לציין זאת לא פעם ראשונה שאני עושה הפסקה מציפרמיל ואף פעם לא חוויתי כזאת חוויה ,כולם מעצבנים אותי אני לא יכולה להיות ליד בני אדם,המצב רוח שלי משתנה בשניות ,כל זה ברוטאציה,אני שמה לב שכשאין לידי אף אחד המצב פחות גרוע,מוטיבציה על אפס,בלבול,בעיות זכרון,הדבר היחיד שפוקד אותי קבוע זאת העייפות הקיצונית,בדיקות דם תקינות.מה אני אמורה לעשות ? יש לי ילדה בת 5 ואני מרגישה כמו המפלץ הירוק! הצילו

26/10/2019 | 17:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא ממליץ ליטול טיפול או להפסיק אותו על דעת עצמך! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה