רסיטל לא עוזר אחרי ניונות של כדורים ברינטליקס סרוקסט סימבלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/09/2019 | 16:54 | מאת: אסף

אני נוטל רסיטל 20 מג כחודש היום לי שבועיים טובים שפרחתי וולפני 3 ימים אני מרגיש נפילה חזקה ולא רוצה לעשות כלום קם בבוקר עם אי שקט ול רוצה לקום המיטה לוקח קלונקס 2 כדו של חצי מיליגרם אני לא מסוגל לעשות כלום בבקשה עזרה ייעןץ ממך? תודה

24/10/2019 | 08:18 | מאת: מני

זה מצב מוכר כשיש דיכאון, מה שנקרא ״יום עסל יום בסל״, כלומר יום אחד טוב ויום אחד פחות טוב.. תנסה לחכות בסבלנות כ3 עד 6 שבועות עם הרסיטל ואם עד אז הוא לא יעזור תפנה בחזרה לפסיכיאטר שלך ותגיד לו מה התקדם או יותר נכון מה לא התקדם, והוא בודאי יעזור לך וירשום לך משהו, או במקום הרסיטל או בנוסף אליו. תרגיש טוב, בהצלחה!

26/10/2019 | 15:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך שימוש מוגבר בקלונקס הוא אם כל חטאת. כדאי לנסות תרופות מרפאות ולא כאלה מרגיעות. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה