,,אי שקט במניה דפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/09/2019 | 10:12 | מאת: יעל

שלום, אני מאובחנת עם מני דפרסיה סוג 2 והפרעת אישיות נרקסיסטית. מטופלת ב1050 מ''ג ליתיום 300 למיקטל 25 סרקוול השתחררתי מאשפוז לפני כמעט חודשיים ומאז חשה יציבות נפשית, להתקדמות מבחינה תפקודית . היציבות היא ניטרלית. לא דיכאון ולא היי... מאתמול נכנסתי למצב של חוסר שקט פנימי חוסר רוגע... זה מציף אותי כי כך התחיל לי המניה. חוסר שקט ואז סטרס ואז זה התגלגל... בערך 3 שבועות עד לאשפוז. שאלתי; א. התור הבא שלי לרופא הוא עוד 3 שבועות וחצי. לנשום עמוק ולנסות לחשוב שזה כלום ויעבור? ב. איפה עובר הקו בין אי שקט תקין ללא תקין? ב. האם יש דרך לזהות לפני שהמצב מחמיר ממש ויאלץ אישפוז? באיזה מצב לפנות לפסיכיאטר ולא לדחות אתזה? תודה רבה

30/09/2019 | 20:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כשיש ספק אזי אין ספק !וכדאי להבדק. אכן זה ענין של ׳כמות הסימפטום׳ שאת זה אין לי דרך להעביר כאן בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה