פגיעה קוגנטיבית כתוצאה מssri

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/08/2019 | 14:11 | מאת: עידו

שלום, אני סובל מזה שנעם מocd מנטאלי. לקחתי בגיל 23 פבוקסיל 200 מ"ג למשך כשנה וחצי. אחר כך עברתי 7 טיפולי גרייה מגנטית שהפסקתי אותם עקב כך שהרגשתי חרדה גדולה בגללם(פתאום התחלתי לפחד מחושך למשל). מאז שהתחלתי ליטול פבוקסיל התחלתי להרגיש פגיעה קוגנטיבית. לא הצלחתי לפתור בעיות פשוטות בלימודים. הכל לוקח פי 5 זמן. הכל הפך לקשה מאוד ועקב כך גם גדלה החרדה. אציין גם שאני מעשן סיגריות. האם עקב הפבוקסיל והגרייה המגנטית יכולה להיגרם פגיעה קוגנטיבית? או שבכלל זה בגלל הסיגריות ואם אפסיק אותם זה יעזור? אני פשוט מיואש כבר.

24/08/2019 | 22:09 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לעישון סיגריות השפעה מזיקה מאוד לקוגניציה שלך וכן גם למערכות אחרות

מנהל פורום פסיכיאטריה