בעיית שינה חמורה מאד וממושכת מאד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/08/2019 | 21:30 | מאת: אןרית

אני בת 44. כבר מעח שנתיים סובלת מבעיית שינה חמורה. נרדמת בקלות ומתעוררת אחרי שעתיים שלוש ובכך נגמר הלילה. מעבדת שינה לא הועילה ולא מצאה ממצאים משמעותיים. כדורי נןגדי דיכאון ומשרי שינה הועילו באופן זמני ביותר. כדורי שינה מועילים לשלושה ארבעה לילות וזהו. מלטונין במינון גבוה מאד לא הועיל גם הוא (15 מג). אני אדם פעיל מאד אבל כמובן שאיכות החיים שלי נפגעת קשות עקב חוסר השינה המספק. מקפידה על "הגיינת שינה". לא נחה במהלך היום. פעילה גופנית. אין לי מושג למי או לאן עוד לפנוץ בבעיה זו. כל הטיפול שקיבלתי עד כה לנושא השינה ניתן עי רופאת המשפחה ורופא פסיכיאטר אליו פניתי כי כבר לא ידעתי אל איזה רופא עוד לפנות. אןדה לכל עזרה או הכוונה

24/08/2019 | 22:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

איך מצב הרוח שלך?

25/08/2019 | 12:40 | מאת: אורית

בסהכ טוב אבל מאד עצבנית. חסרת מנוחה תמידית. מרגישה את זה בכל הגוף

מנהל פורום פסיכיאטריה