נדודי שינה קשים ותרופות.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/08/2019 | 15:17 | מאת: יוקי

לפני יותר מ30 שנה סבלתי מחרדות ונדודי שינה וקיבלתי אטומין במשך כמה שנים. החרדות פסקו והפסקתי את התרופות. אבל נדודי שינה נשארו לסירוגין. בשנה האחרונה אני סובל מנדודי שינה קשים שמשפיעים עלי קשות באופן פיזי. לקחתי בונדורמין 2 כדורים והם לא משפיעים כל כך. לקחתי אמבין 12 מג וגם הם לא משפיעים כל כך. הזמנתי רופא והוא הוסיף לי סרנדה שגם זה לא נותן תוצאה טובה. הלכתי מיוזמתי למיון פסיכיאטרי ושם נתנו לי phenerghan 25 mg לשלשה ימים ואמרו לי שזה ירדים אותי תוך חצי שעה אבל גם זה לא עזר ואמרו לי בטלפון להוסיף בונדורמין. אני רוצה לדעת מה לעשות ואיזה תרופה באמת טובה. אני צריך יעוץ עכשיו כי התור שלי לפסיכיאטר הוא רק בספטמבר. תודה.

11/08/2019 | 17:02 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אין זה בסמכותי להמליץ על תרופה ללא בדיקה. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה