דקפפטיל כחלק מגמילה לפורנו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/07/2019 | 17:11 | מאת: יעל

לבן שלי (27) - מכור לפורנו, הציעו כחלק מטיפול הגמילה דקפפטיל. מה ההשלכות של נטילת תרופה זו . עד כמה תופעות הלוואי חמורות ? עד כמה התרופה עוזרת והאם היא ניתנת לכל החיים ? האם ניתן לתפקד ולנהל שגרת חיים רגילה כאשר נוטלים אותה ? הבן שלי גיי וכן סובל מהפרעת אישיות גבולית. אודה לתשובה בהקדם בברכה יעל

27/07/2019 | 19:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

האם נוסו תרופות אחרות?

28/07/2019 | 14:59 | מאת: יעל

מטופל מזה מספר חודשים בלוסטרל ולפני 3 ימים התחיל (בנוסף ללוסטרל) תרופה בשם מודאל. המטפלת בגמילה הציעה את הדקפפטיל בעוד הפסיכיאטר הציע תחילה לנסות את המודאל. תודה רבה

מנהל פורום פסיכיאטריה