אריפליי במינון גבוה לדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/06/2019 | 22:12 | מאת: מני

האם יש הגיון בלתת אריפליי במינון 30 מיליגרם לדיכאון יחד עם ויפאקס 300 מיליגרם? אני לוקח אריפליי 20 וויפאקס 300 והעסק לא מספיק זז ורציתי לדעת אם לשמוע לעצת הפסיכיאטר המחליף להעלות את האריפליי בעוד 10 מיליגרם. תודה רבה דוקטור

16/06/2019 | 16:39 | מאת: מני

שכחתי לציין שהיה התקף מאניה בעבר (לפני תחילת הטיפול באריפיפרזול).

16/06/2019 | 16:54 | מאת: מני

בהמשך להודעה הקודמת- ההתקף שהיה בעבר היה פסיכוטי. מטופל כבר יותר משנה באריפליי, הן למניעת התקף פסיכוטי נוסף כנראה והן כנוגד דיכאון יחד עם ויפאקס (נוסה בעבר ssri שעשה רק תופעות לואי קשות).

26/06/2019 | 08:31 | מאת: מני

בסוף כבר קיבלתי תשובה מהפסיכיאטר החדש שלי שאני בכלל סובל ממניה דפרסיה (ולא כפי שחשבתי בהתחלה- מדיכאון) והפסקתי הטיפול בויפאקס והתחלתי ליתיום, ביחד עם האריפליי הקבוע, כך שכעת הכל מובן לי. תודה רבה דוקטור!

02/07/2019 | 08:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

השילוב אפשרי בהחלט

מנהל פורום פסיכיאטריה