המתת חסד דחוף . שותה תרופות 15 שנה כל הסוגים. כלום לא קרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/05/2019 | 02:46 | מאת: רון

למה שהמדינה לא תממן לי המתת חסד? הרי יש לי כבר הפרעה נפשית חמורה ולא יכול לעבוד אז אין ברירה מישו חייב לממן לי את זה אמא של אבא שלי כבר התאבדה ומהמחלה הזאת אי אפשר לצאת.

25/05/2019 | 14:10 | מאת: א

שיממנו את היכולת לחיות ולא המתת חסד.

25/05/2019 | 22:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא רעיון טוב

25/05/2019 | 22:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

איזו מחלה?

09/06/2019 | 00:03 | מאת: רון

דו קוטבי, דכאונות חמורים שאי אפשר לצאת מהם

04/07/2019 | 05:30 | מאת: מני

דו קוטבי זה הדיכאון הכי עקשן! אבל בדרך כלל יש גם לאנשים עם דו קוטבי יותר יכולת להתמודד איתו, מאוד קשה אבל אפשרי. תשתדל לא להסתכל על כל הזמן שעובר כדבר אחד, אלא לפרק אותו לגורמים: פה הרגשתי טוב, פה הרגשתי פחות טוב . וב״פה הרגשתי פחות טוב״ לנסות לתמרן את זה לשינה או פעילות אחרת קלה שלא תגרוף ממך את מיטב המאמצים. גם לי יש דו קוטבי ואני כותב זאת מניסיון וממה שהפסיכיאטר אמר לי. הוא טמר לי שאפשר לחיות יופי עם המחלה הזאת, כלומר לתפקד כרגיל לפחות. אז לך על זה! גם לי לא בא לפעמים לחיות ואני בכל זאת ממשיך הלאה מלא שמחת חיים בדרך כלל, חיץ ממתי שזה ממש בלתי נסבל, וזה רק לעיתים רחוקות ככה. תרגיש טוב תמיד, ביחד נעבור את כל הצרות. וכיהודי טוב, אסיים ביהי רצון שאלוקים יאמר לצרותינו דיי ויביא את משיח תיכף ומיד ממש.

מנהל פורום פסיכיאטריה