האם הכדורי פריזמה נשארים במחזור הדם?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/05/2019 | 07:21 | מאת: נועם

אני לוקח כדורי פריזמה כבר כמה חודשים, כל יום בשש בערב, ואני רוצה לשתות משהו (באופן חד פעמי) אבל אמרו לי שזה יכול להיות מסוכן אם אני לוקח טיפול תרופתי של כדורים נגד דיכאון (כי המשקה ביחד עם תרופות זה שילוב לא טוב שיכול לגרום להפסקת נשימה ואיבוד הכרה). אז חשבתי אולי אם אני לא אקח כדור באותו יום, אז זה עדיין ישפיע? ההשפעה של המשקה זה רק לשלוש שעות בערך, אז אם אני אשתה אותו בבוקר ואקח את הכדור בערב, זה עדיין יכול להיות מסוכן? כי אמרו לי גם שהכדורי פריזמה מהימים הקודמים עדיין נשארים במחזור הדם, זה נכון? אשמח לתשובה במהירות, תודה מראש, נועם

לקריאה נוספת והעמקה

לא מומלץ לשתות ללא קשר למועד הנטילה!

מנהל פורום פסיכיאטריה