מציאת תרופה מתאימה מינימום תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2019 | 08:23 | מאת: עדי

שלום אני סובלת ממתח חזק וחרדה בעבר ניסיתי ציפרלקס ןהפסקתי עקב הבחילות לאחרונה ניסיתי לוסטרל בהתחלה היה בסדר אבל אם העלה במינון שוב בחילות קשות הציעו לי מירו... אך אני סובלת גם ככה מעייפות קשה יש לי תינוקת ואני קמה בלילה ועייפה רוב היום מה היית ממליץ לי שאין לו תופעת לוואי של בחילות? האם רמוטיב יעיל? אשמח להצעות לתרופות אחרות כמובן שאחכ אתייעץ גם אם פסיכאטר לפני שאקח משהו תודה מראש

15/05/2019 | 08:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ההצעה שהציעו לך הינה מצוינת-תלכי על זה ותהיי סבלנית! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה