תחליף לריספרדל עקב פרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/04/2019 | 22:38 | מאת: בל

מקבלת ריספרדל ,מתאים ועוזר לי,אך גורם לי לפרולקטין גבוה.עברתי סרטן שד ונודע לי שפרולקטין גבוה יכול לגרום לזה.שאלתי: איזה תרופה יש לה השפעה דומה לריספרדל, אך לא מעלה פרולקטין. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך ריספרדל ידוע מאוד ביכולתו זו. כדאי לחשוב על כל האחרים שהם הרבה פחות מעלים פרולקטין. תרגישי טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה