פלוטין 40 מג השפעה חיובית_שלילית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/02/2019 | 19:18 | מאת: בחור 28

דר שלום אני עם אבחנה של דיכאון חרדה וocd. אני כחודשיים לוקח פלוטין.כיום חודש עם המינון 40 מג. אני מרגיש התחזקות של הדיכאון. האובססיה קצת ירדה אך יש לי לעיתים תכופות דאון שממש משבית אותי. וגם התקפי חרדה שלא פסקו. כמה זמן צריך לחכות כדי לגעת אם התרופה יעילה עבורי? מה אני בעצם אמור להרגיש בכדי לדעת שהיא עוזרת?

09/03/2019 | 15:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אתה אמור להרגיש טוב הן בדכאון והן בסימטומים האובססיבים. כדאי לחשוב על שילובי תרופות וסבלנות רבה נדרשת! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה