הזעה והעלאת מינון תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/02/2019 | 10:17 | מאת: גילה

שלום רב בת 62 , לפני כ 10 שנים בעקבות גיל המעבר התחלתי ליטול סרוקסט ,המצב היה טוב מאוד מלבד הזעה חזקה בכל מזג אויר בראש בפנים ,במהלך החודש האחרון בעקבות 1.הפסקת עישון.2אובדן של אימי באופן פתאומי ,הועלה המינון ל 2 כדורים 40 מ"ג וההזעה מופיעה גם בלילה ,ומציקה מאוד לשינה ,האם התופעה ידועה בדיקת בלוטת התריס תקינה,האם זה יכול לחלוף ובמידה וכן תוך כמה זמן ?

26/02/2019 | 11:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התגובה הזו הינה אינדיודואלית ועשויה להשתנות מאוד ממטופל זה או אחר

מנהל פורום פסיכיאטריה