כמה זמן עד שתרופות מפסיקות להשפיע?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/12/2018 | 04:07 | מאת: מיתר

שלום, אחרי תקופה של כחודשיים באשפוז פסיכיאטרי שכלל שימוש בזריקות וכדורים שונים - 4 שבועות של אריפליי ו-3 שבועות של סרוקוול - הפסקתי את השימוש לגמרי. כיום אני כבר יותר מחודש נקי מכדורים ועדיין סובל מתחושת אי-שקט, קהות רגשית, קושי לחשוב בצורה בהירה, חולשה ועייפות בגוף - בקיצור אני עדיין מרגיש תחת השפעת החומרים המסממים האלה. האם מישהו חווה חוויה דומה ויכול לעזור לי להבין כמה זמן זה הולך להימשך והאם בכלל זה הולך להיפסק מתישהו ואם בכלל או שזה יכול להמשיך ככה לעד? תודה

22/12/2018 | 02:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך זוהי טעות נפוצה מאוד. חלק מהתחושות שאתה חש כעת הינן תחושות שנובעות מהמחלה עצמה ולא מהתרופות. להילחם בתרופות כרגע פירושו הוא להזמין אליך את ההתקף. הבא! זה קורה לכ50 אחוזים של המטופלים! האם זהו רצונך? ככל תופעות הלואי של התרופות. חולפות רובן שכולן. תרגיש טוב!!

מנהל פורום פסיכיאטריה