כדורים הפסיקו להשפיע

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/11/2018 | 23:37 | מאת: יובל

טופלתי במשך 5 שנים בפריזמה 40 מג עקב חרדה ודיכאון ולפתע הפסיק להשפיע. מאז שום כדור לא משפיע לא ssri לא snri לא טריצקליים לא מייצבי מצב רוח ולא אנטיפסיכוטיים. איזה סיבה יכולה להיות שהכדור פתאום מפסיק להשפיע? יש בדיקות דם שאפשר לעשות (בלוטת התריס וכדומה) ולזהות את הסיבה?

29/11/2018 | 13:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום ניתן לעשות בדיקה גנטית שתצביע בצורה חלקית על המטובוליזם התרופתי שבקירבך. הקופות נוטות לאשר במקרים שהתגובה לא מספקת. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה