סרוקואל, שינה והתקף רעב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/11/2018 | 11:54 | מאת: יוסי

שלום וברכה, אני נוטל פבוקסיל, טגרטול וסרוקואל להפרעה דו קוטבית, מאוזן כבר שנים רבות. אני נוטל את הסרוקואל כשעה לפני שאני הולך לישון כי בלעדיו קשה לי מאוד להרדם. הבעיה היא, ש45 דקות אחרי שאני נוטל את הסרוקואל אני נתקף בהתקף תאבון יוצא דופן... עד כדי שאני לפעמים לובש בגדים, נוסע וקונה גלידה ומחסל קילו של גלידה. אני לא משאיר שום אוכל מבושל או חטיפים בבית כי אני יודע שאחסל כל מה שיש ברגע שהתרופה תכנס להשפעתה וזה למרות שאני אוכל ארוחת ערב טובה. השאלה היא מה ניתן לעשות? אני מנסה לרדת במשקל ובגלל הבעיה הזו לא מצליח???

18/11/2018 | 08:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי לנסות להמשיך ולטפל בהתנהלות האימפולסיבית הקשורה לאוכל. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה