האם צריך ליטול רמוטיב בהדרגה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/11/2018 | 00:17 | מאת: יפית

שלום בקשתי מרופאת המשפחה מרשם לרמוטיב נגד דיכאון. היא נתנה לי ורשמה לי רק כדור אחד ליום של 250 מ'ג. אמרתי לה שקראתי שזה מינון לא מספיק והיא אמרה שאינה מכירה מספיק את הכדור ושאפנה לפסיכיאטר לשאול אם צריך לקחת בהדרגה. בינתיים אני מעדיפה לא להפגש עם פסיכיאטר, אז רציתי לשאול באופן כללי האם צריך כמה ימים לקחת כדור אחד של 250 ואז לעלות לשני כדורים או שאפשר להתחיל מיד עם שניים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין שני כדורים ביום של 250 לבין כדור אחד של 500? תודה רבה!

18/11/2018 | 08:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר להסתפק גם בכדור 250 או לעלות ל500 לאחר 10 ימים לפי הצורך ולפי המלצת הרופא.

מנהל פורום פסיכיאטריה