מעבר מפאקסט לסרוקסט מקור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/10/2018 | 10:37 | מאת: בקי

שלום ד"ר, אני סובלת מ OCD ולוקחת כבר שנים פאקסט 30 מ"ג. עקב התגברות החרדות בזמן האחרון הרופאה העלתה לי את המינון ל 40 מ"ג ושינתה לסרוקסט המקורי. ה-OCD שלי הוא במחשבות בלבד ללא הטקסים אבל הסבל הוא קשה. אני מסתכלת על הבן הקטן שלי ועולות לי מחשבות: מוזר שהוא שלי, ואני אומרת לעצמי שאני זוכרת שילדתי אותו, ונזכרת בכל מה שעברתי איתו ואומרת לעצמי שהוא שלי. אבל המחשבות וההרגשה לא עוברות. יש לי מועקה. מתי המינון החדש אמור לעבוד כמו שצריך?

27/10/2018 | 18:36 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ocd ככלל עשוי לתעתע בתגובותיו. הייתי ממתין מספר שבועות ומתחיל גם cbt במקביל בכדי למקסם את התוצאה.תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה