הפחתת קלונקס למרות חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/07/2018 | 20:17 | מאת: אורן

ד"ר שלום.זה כשנה וחצי שאני נוטל תרופות: VIEPAX XR 150 MG CLONEX 3 MG לטיפול בחרדות. יחד עם זאת שותה כל יום קולה ועם כל השילוב הזה מרגיש מצוין. לפני חודשיים הפסקתי לשתות קולה לחלוטין. מאז אני סובל כל יום מחרדה בעוצמה חזקה. בהתחלה סברתי שמדובר בתופעות גמילה אך לאחר חלוף חודשיים נראה כי פשוט כאשר הייתה קולה במחזור הדם יחד עם התרופות זה איזן את העייפות כתוצאה מהקלונקס 3 מ"ג שהינו מינון גבוה לקחת יום-יום. האם בגלל התחושה הנוראה של עייפות דיכאונית כדאי להפחית קצת קלונקס ל-2.5 מ"ג למרות שיש חרדה? תוך כמה זמן אוכל לחוש האם הורדת המינון הייתה צעד נכון?

23/07/2018 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי קודם להפחית את רמת החרדה לפני הורדת הקלונקס- בכדי שלא תסבול! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה