חרדה חברתית - אלימות סלקטיבית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/10/2017 | 19:20 | מאת: אוריאל

אני כבר שנים סובל מחרדה חברתית ולאחרונה אבחנתי את עצמי שאני חי מיום ליום עם הפרעה של אילמות סלקטיבית.. גם בגיל קטן חוויתי את זה, והיום זה כבר בגיל דיי מבוגר (32) יש לי עדיין את זה... משום מה אף פרסום באינטרנט או בכלל מדבר על אנשים שהאילמות סלקטיבית עוברת אליהם גם בגיל מבוגר יותר... למה אין סקר על זה בכלי התקשורת? אני מכיר אנשים שיש להם, דרך המחשב... אבל למה אף אחד לא מדבר על הנושא הזה? למה אין אזכור? אשמח שתגיב לי.

22/10/2017 | 08:08 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי לטפל בחרדה החברתית ובמילא יטופל גם השאר. אל תוותר- גש לטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה